Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2022. Február 05. 08:00, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfajult a családi viszály, egy pisztoly is előkerült

Elfajult a családi viszály, egy pisztoly is előkerült

Gyanúsítottként hallgatták ki a tolnai garázda férfit.

Bejelentés érkezett február 2-án délelőtt, hogy egy helyi férfi Tolna egyik utcájában egy ház közös udvarán a nála lévő pisztollyal többször rálőtt lánytestvére élettársára és a vele közösen dolgozó másik két személyre. Az esemény során szerencsére senki nem sérült meg. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a 44 éves férfit. Elszámoltatását követően előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetése miatt. Az elkövető lakásán kutatást is tartottak, és lefoglaltak egy lőfegyvert vagy annak utánzatát, melyet szakértő fog megvizsgálni – közölte a rendőrség.

A férfi már korábban is, több alkalommal zaklatta rokonait, egy esetben bántalmazta is egyiküket. Tettei miatt a bíróság távoltartást rendelt el vele szemben.
Az ügyben a további vizsgálatot a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.