Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Április 23. 11:50, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Elfogták a dömösi hétvégi házak fosztogatóját

Elfogták a dömösi hétvégi házak fosztogatóját

Hat bűncselekmény elkövetését ismerte be az a gyanúsított az esztergomi rendőröknek, akit dömösi hétvégi házakba tört be tavaly szeptembertől idén januárig.

A gyanú szerint hat dömösi hétvégi házba tört be a 37 éves H. István 2013 szeptembere és 2014 januárja között. A dömösi férfit április 22-én fogták el és állították elő a rendőrök. H. István gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy az elmúlt hónapokban összesen hat hétvégi házba tört be. Volt, ahonnan semmit sem vitt el, de olyan is akadt, ahonnan ruhaneműkkel, szerszámokkal, vasanyaggal, elektronikai cikkekkel távozott. A gyanúsított bevallotta a rendőröknek, hogy a lopott holmi nagy részét eladta. A férfi ellen lopás vétség, lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. H. Istvánt a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.