Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Március 22. 13:01, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu - illusztráció: pixabay

Elfogtak egy különösen keresett magyar bűnözőt

Elfogtak egy különösen keresett magyar bűnözőt

A Nógrád megyei rendőrök felderítették a 36 éves TOP-50-es körözött tartózkodási helyét és együttműködve az ügyészséggel és a német munkatársaikkal elfogták a 36 éves férfit.

A rendőrök a németországi Wiesbadenben kapták el Z. Zoltánt a közelmúltban.

A férfi a rendőrség által közzétett körözési listán, a TOP 50-ben azért szerepelt, mert ellene a Salgótarjáni Járásbíróság 2022 februárjában és márciusában nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfi azóta rejtőzködött a hatóságok elől – közölte a rendőrség oldalán.

A magyar rendőrök adatai alapján a német egyenruhások fogták el és vették őrizetbe, kiadatásáról pedig hamarosan dönt a német bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.