Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2021. Szeptember 06. 08:01, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Elismerték az esztergomi rendőrök munkáját

Elismerték az esztergomi rendőrök munkáját

Az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai kiemelkedő munkájuk elismeréseként jutalmat vehettek át.

Az esztergomi Kerek-tavi Természetház adott otthont 2021. szeptember 2-án délelőtt annak az események, ahol Hernádi Ádám Esztergom és Turi Lajos Tát Város polgármestere, valamint civil szervezetek vezetői elismerésüket fejezték ki az Esztergomi Rendőrkapitányság állományának.

Az ünnepségen Farkas Gábor rendőr dandártábornok a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is részt vett, ahol magas színvonalú munkájáért összesen 30 rendőrségi munkatárs vehetett át jutalmat.

A rendezvényen Debreczeni István rendőr ezredes, a rendőrkapitányság vezetője az eddig elért eredményekről rövid tájékoztatást adott.

Képek: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.