Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Szeptember 06. 08:01, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Elismerték az esztergomi rendőrök munkáját

Elismerték az esztergomi rendőrök munkáját

Az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai kiemelkedő munkájuk elismeréseként jutalmat vehettek át.

Az esztergomi Kerek-tavi Természetház adott otthont 2021. szeptember 2-án délelőtt annak az események, ahol Hernádi Ádám Esztergom és Turi Lajos Tát Város polgármestere, valamint civil szervezetek vezetői elismerésüket fejezték ki az Esztergomi Rendőrkapitányság állományának.

Az ünnepségen Farkas Gábor rendőr dandártábornok a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is részt vett, ahol magas színvonalú munkájáért összesen 30 rendőrségi munkatárs vehetett át jutalmat.

A rendezvényen Debreczeni István rendőr ezredes, a rendőrkapitányság vezetője az eddig elért eredményekről rövid tájékoztatást adott.

Képek: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 18:26, csütörtök | Helyi

Szenior örömtánc Esztergomban is

Az Alzheimer Világnap és Világhónap rendezvényeihez kapcsolódva örömtáncoltak a szép korú hölgyek és urak ma délután a Széchenyi téren.

2021. Szeptember 23. 13:56, csütörtök | Helyi

Elbontották az Erzsébet parki fitnesz eszközöket

A tegnapi napon már több kép jelent meg a közösségi oldalakon arról, hogy az Erzsébet parkban körbe ásták a hét évvel ezelőtt telepített fitnesz eszközöket.

2021. Szeptember 23. 09:50, csütörtök | Helyi

Virtuális séta a Kerek-tónál

A közelgő Magyar Halak Napja miatt érdekes lehet körülnézni a Kerektavi Természetházban, vagy madártávlatból rápillantani a rendezvény helyszínéül szolgáló tópartra és környékére.

2021. Szeptember 23. 07:57, csütörtök | Helyi

Negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány

Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzésekhez negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány bruttó 254 millió forintért - ismertette Bodó Sándor, az ITM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.