Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 02. 11:10, szerda | Helyi
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Elítélték a dorogi iskolás fiúkat szexuálisan molesztáló férfit

Elítélték a dorogi iskolás fiúkat szexuálisan molesztáló férfit

Öt év fegyházbüntetésre ítélt a Tatabányai Törvényszék szerdán egy férfit, aki egy dorogi iskolában társadalmi munkában lábtenisz-edzéseket tartott, és több gyermeket szexuálisan zaklatott. Az ítélet nem jogerős.

Az elkövető - aki egy szülő - több gyerek alsónadrágjába belenyúlt. A bíró indoklása szerint a férfi hét rendbeli szexuális erőszak és hét rendbeli szexuális visszaélés bűntettét követte el. A 2018-ban indult nyomozás 11 sértettet tárt fel, a bűncselekmény több esetben kísérleti szakaszban maradt.

A férfi az edzések közben olyan körülményeket teremtett, hogy az érintett gyermekekkel a folyosón kettesben maradhasson. A sértettek közül két tanuló 12 év alatti volt, a többiek is 18 évesnél fiatalabbak voltak. A bíró kiemelte, hogy a molesztálás a gyermekeknek átmeneti lelki traumát okozott.

Az elkövetőnél tartott házkutatás során a laptopján számos, gyermekeket ábrázoló, nemi vágy felkeltésére alkalmas felvételt találtak. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, de nem emelkedett jogerőre, mert a férfi és védője három nap gondolkodási időt kért.

Címlapofó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT