Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 17. 07:09, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Elítélték a zuglói kokainos gázoló nőt

Elítélték a zuglói kokainos gázoló nőt

Jogerősen öt és fél évre ítélte a Fővárosi Törvényszék hétfőn azt a nőt, aki három éve Zuglóban kokain befolyása alatt halálra gázolt egy 85 éves férfit.

A törvényszék sajtóosztálya közleményben tudatta, a vádlott a 2016 novemberében történt baleset után lassítás, megállás, segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

A tényállás tartalmazza azt is, hogy a vádlott 2016 áprilisában is kokain befolyása alatt vezette személygépkocsiját a IV. kerületben, a kábítószer hatására vezetés közben rosszul lett, autójával kiállt a forgalomból és a vezetőülésben elaludt.

A törvényszék bódult állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt öt és fél év szabadságvesztésre ítélte a vádlottat és e mellett véglegesen eltiltotta a járművezetéstől.

A törvényszék elrendelte azt is, hogy a vádlott a
büntetés-végrehajtási intézetbe való bevonulásáig lakóhelyét külön engedély nélkül nem hagyhatja el. E rendelkezés ellen a védő fellebbezett.

Sajtóhírek szerint a zuglói halálos gázolás után az autót vezető nő egy közeli szépségszalonba ment. Összetört Audiját a kozmetika előtt találták meg a rendőrök. A nő ellen azóta újabb büntetőeljárás indult, mert újra bedrogozva vezetett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.