Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Július 27. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Eljegyezték a tündéri színésznőt

Eljegyezték a tündéri színésznőt

Carey Mulligannek már nem az Oscar-jelölése a legnagyobb büszkesége, hanem, hogy párja máris megkérte a kezét.

Sok fantázia, vagy észérv nem volt abban, amikor Carey Mullgian hosszú ideig Shia LaBeouffal randizgatott. De szerencsére megjött az Oscar-jelölt színésznő esze, és tovább állt. Párkeresgélés közben pedig rátalált Marcus Mumfordra, akiben foltjára lelt. Olyannyira, hogy a Mumford & Sons énekese már meg is kérte a kezét a hétvégén. Pedig még csak öt hónapja boldogítják egymást. De Marcus sietsége érthető, hiszen Carey nemcsak szép és tehetséges, de olyan édes, hogy károsabb a fogakra, mint a cukor. Szóval tőle nehezen találna jobb társat egy életre.

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.