Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 11. 22:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elmarad! Mégsem érkeznek az Újpest-legendák

Elmarad! Mégsem érkeznek az Újpest-legendák

Elmarad a március 14-re hirdetett lábatlani rendezvény.

Az Újpest FC Legendák elfogadták a lábatlani labdarúgók meghívását, és így március 14-én 14 órakor a lábatlani sportpályán játszanak egymás ellen nagypályás labdarúgó-mérkőzést – írtuk korábban.

A szervezők azonban most jelezték, hogy elmarad a rendezvény.

„Tisztelt szurkolók, érdeklődők, résztvevők!
Nagy izgalommal vártuk a március 14-i lábatlani rendezvényt, melyen sok-sok régi és új baráttal szerettünk volna találkozni. Az élet sajnos felülírta ezt a tervet, mert az egészségnél nincs fontosabb. Ebben a helyzetben mindenki egészségéről szó van, a szurkolókéról, a játékosokéról és a szervezőkéről is. Nem tudjuk, hiszen nem tudhatjuk, hogy milyen mértékűek a kockázatok. Azt azonban megértjük, hogy a koronavírus nem játék, így lehetséges, hogy túlzónak tűnhet a reakció, de felelősséggel csak azt az egyetlen, rendkívül fájó döntést hozhatjuk a szervezőkkel közösen, hogy ezt a programot elhalasztjuk. Nem töröljük, hanem elhalasztjuk, mert ez a helyzet nem tart örökké, és az elmaradt találkozásokat, fotókat, kézfogásokat, öleléseket, mosolyokat, koccintásokat pótolni kell.

Kérjük és köszönjük mindenki megértését! Találkozunk hamarosan! Tisztelettel Botos Róbert és Borsche Gábor” – írták a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT