Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2017. Február 09. 12:38, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Előadások, magbörze és játékkunyó az EKOKU családi napon

Előadások, magbörze és játékkunyó az EKOKU családi napon

Február 18-án reggel 9-től 17 óráig várja az érdeklődőket ingyenes előadásokkal és foglalkozásokkal az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület családi napja.

Az érdeklődők jelezzék előre, mely programokon szeretnének résztvenni a korlátozott helyre való tekintettel.

ELŐADÁSOK:

10:00
Érdekel, hogyan válozik a világunk? Milyen irányba alakul át fontossági sorrendünk a jövőben? Mennyire kell odafigyelnünk a jövőben az önkorlátozásra? Szuhi Attila (geográfus) előadása azoknak, akik szeretnének nagyobb rálátást válozó világunkra.

14:00
Mi is az a távhő? Miért elterjedt a skandináv országokban? Hogy állnak hozzá a különböző szolgáltató egységek és a képviselő testület? Az előadást Sádli Gyula tartja Esztergom távhő hálózatáról és fejlesztési lehetőségeiről.

15:00
Milyen zöld technikai újítások kerültek elérhetővé az elmúlt években, hogy a kasszánkban több maradhasson? Mibe érdemes beruházni? Merre halad a zöld ipar? Napelemekről, napkollektorokról, hőszivattyúkról, elektromos autókról tart előadást dr. Munkácsy Béla az ELTE Természettudományi kar, Környezet és Tájföldrajz tanszékének adjunktusa.

MAGBÖRZE , CSERE-BERE EGÉSZ NAP!
Vesse bele magát, ha több vetőmagja van, mint amennyit idén felhasznál, ha helyi fajtákra vágyik, ha gyűji őket, hozza el ami bevált és másnak is kellhet, ha kezdő és segítség kell, cseréljen vetőmagot, hagymát és információt!

JÁTÉKKUNYHÓ EGÉSZ NAP!
Ízgalmas szórakozás és kikapcsolódás gyerekeknek, felnőtteknek. Játékmester : Horváth Zoltán

ELÉRHETŐSÉG:
2500. Árpád utca 32. +36 33/ 316-076 / +36 20/ 775-25-21 www.facebook.com/esztergomikornyezetkultura

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco