Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2014. Január 18. 08:07, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Előzetesben a 18 éves az idős asszonyt is bántalmazó rabló

Előzetesben a 18 éves az idős asszonyt is bántalmazó rabló

Előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság, annak a 18 éves férfinek, akit még szerdán fogott el a rendőrség. Rablásért keresték, majd kiderült több bűncselekmény róható a számlájára.

Esztergom-Kertvárosban fogták el a rendőrök S. Martint szerdán, a 18 éves férfi a rendelkezésre álló adatok szerint korábban Dorogon az utcán megtámadott egy járókelőt, akitől elvette pénztárcáját, majd elmenekült a helyszínről.

Kiderült, hogy S. Martin az elmúlt hetekben több bűncselekményt is elkövetett. 2013. decemberében és 2014 januárjában négy alkalommal tört be dorogi üzletekbe és szórakozóhelyekre. Egy dorogi sörözőből televíziót, készpénzt és szeszesitalokat tulajdonított el. Egy másik szórakozóhely raktárhelyiségéből és két zöldségüzletből készpénzt, valamint mobiltelefont és különböző élelmiszereket lopott el.

A 18 éves férfi január 13-án este becsöngetett egy idős dorogi asszony lakásába. Mikor a néni ajtót nyitott, S. Martin egy faléccel ütni kezdte és kitépte a sértett füléből a fülbevalóit. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését és részletes beismerő vallomást tett. S. Martin ellen két rendbeli lopás bűntett, két rendbeli lopás vétség, rablás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig 2014. január 17-én előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco