Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2013. December 03. 07:53, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Előzetesben az altárói kábítószer-kereskedő – FOTÓK-VIDEÓ

Előzetesben az altárói kábítószer-kereskedő – FOTÓK-VIDEÓ

Több mint kettő kilogramm kábítószernek minősülő kendernövényt találtak a rendőrök B. Sándor házában a minap Tokodaltárón. A férfi előzetes letartóztatásba került.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság hétfőn azt a tokodaltárói férfit, akit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói összehangolt akció keretén belül fogtak el november 29-én Tokodaltárón.

Előzetesben a tokodaltárói kábítószer-kereskedő

A 48 éves férfi házában több mint kettő kilogramm kábítószernek minősülő kendernövényt találtak a rendőrök. A ház egyik helyiségében hét tő, feltehetően marihuána várta a szüretet, 2393 gramm zöld növényt viszont már dobozba csomagolt a gyanúsított.

Előzetesben a tokodaltárói kábítószer-kereskedő

A házkutatást követően a nyomozók lefoglalták a kábítószer-termesztéshez használt eszközöket, B. Sándort pedig gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfi elmondta, hogy összesen 25 tövet ültetett az illegális növényből. Ezek egy részének maradványait találták meg a rendőrök dobozokba zárva, bezacskózva.

Előzetesben a tokodaltárói kábítószer-kereskedő

A maradék hét tövet is leszárította volna, de erre már nem maradt ideje. B. Sándor ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.