Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Április 09. 07:27, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Elszökött az esztergomi kórházból – a rendőrök találtak rá

Elszökött az esztergomi kórházból – a rendőrök találtak rá

Sokan számítottak a rendőrök segítségére Komárom-Esztergom megyében az elmúlt napokban. Esztergomban egy kórházból engedély nélkül távozott férfin segítettek az egyenruhások.

Esztergomban a 11. számú út és 117. számú út kereszteződésében találtak rá a járőrök egy zavartan viselkedő férfira hétfőn. Kiderült, hogy az esztergomi kórházból távozott el engedély nélkül. Az egyenruhások az úttest közepén közlekedő férfit biztonságos helyre vitték, majd a mentővel visszaszállíttatták a kórházba.

Komáromban egy család kérte a rendőrök segítségét szintén április 7-én. Nem találták a ház asszonyát. A környéket addigra már átkutatták, de a nőnek nem volt nyoma. A komáromi járőrök a családtagokkal közösen újra, tüzetesen átnézték a lakóépületet. Az emeleten egy kis tároló helyiségben találták meg az asszonyt igen rossz egészségi állapotban. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, mely kórházba vitte.

Ácson a helyi körzeti megbízottak segítettek egy, a Fő utcán fekvő férfin. Feje erősen vérzett, kommunikálni nem tudtak vele a rendőrök. Kiderült, hogy elesett, akkor verte be a fejét az aszfaltba. Az egyenruhások orvost hívtak hozzá. A mentő haladéktalanul kórházba vitte.

Oroszlányban egy idős asszony lett rosszul otthonában hétfőn. Lakásának ajtaját még korábban belülről bezárta, ezért a mentőápoló nem tudott bejutni hozzá. A rendőrök és a tűzoltók segítettek a bejutásban. Felfeszítették a bejárati ajtót, így engedtek utat az orvosnak. A mentőtiszt megvizsgálta az idős nénit és egészségi állapota miatt kórházba vitte.

Tatabányán egy idős asszony kiabált segítségért. Elesett és nem tudott felkelni. Telefonját sem érte el. Segélykérését meghallották a szomszédok, ők értesítették az Országos Mentőszolgálatot és a rendőrséget. A nénihez nem tudtak bejutni, mert belülről bezárta lakása ajtaját, a kulcsot pedig benne hagyta, így a tűzoltók segítségére is szükség volt a bejutáshoz. A járőrök jelenlétében berúgták az ajtót, a mentőtiszt pedig haladéktalanul kórházba vitte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT