Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2013. Június 23. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

A nyomásnak eleget téve eltörli a korábbi korlátozásokat az Xbox One konzoljátékra a Microsoft.

Igazán meglepő fordulat állhat be a még meg sem jelent Xbox One karrierjében. Az alig néhány hete bemutatott konzolt ugyanis gyakorlatilag elsöpörte a népharag, hiszen soha nem látott támadáshullám indult meg a cég felé a konzol bejelentése után.

Az Xbox One ugyanis rendelkezett néhány olyan, a játékostársadalmat negatívan érintő korlátozásokkal, amelyekkel a Playstation 4 nem, így a Sony jelentős marketingelőnyre tett szert, és az előrendelések tekintetében is sokkal jobban áll a japán vállalat terméke. A Microsoft igyekszik menteni a menthetőt, így tegnap este bejelentették, hogy minden korlátozást eltörölnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lesz szükségünk 24 óránként az internetre csatlakoztatni a konzolt a további játék érdekében, és a használt játékok vásárlása sem lesz akadály. Meglátjuk, hogy ez a pálfordulás milyen hatással lesz a negatívan megbélyegzett Xbox One-ra, de az biztos, hogy a Microsoft egy életre megtanulta, hogy nem szabad lebecsülni a nép erejét.

Címkék: játék, microsoft, Xbox One

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 18:16, szombat | Belföld

Barlangot találtak a fővárosban

Barlangot találtak a főváros II. kerületében, az Alsó Törökvész úton - közölte a kerület polgármestere csütörtökön a Facebook-oldalán.

2022. Május 28. 13:07, szombat | Belföld

Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap

Gyermeknap alkalmából megnyílnak a tűzoltóságok kapui az érdeklődők előtt vasárnap.

2022. Május 28. 08:03, szombat | Belföld

Áprilisban stabilizálódtak a földgázárak

Az orosz-ukrán konfliktus, valamint a háború következményeként hozott szankciós intézkedések hatására kiugró márciusi árak után áprilisban alacsonyabb áringadozások mellett

2022. Május 28. 07:00, szombat | Belföld

Az apa ölhette meg tizenéves lányait Aszódon

A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken a rendőrség honlapján.