Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2013. Június 23. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

Eltörli az Xbox One korlátozásait a Microsoft

A nyomásnak eleget téve eltörli a korábbi korlátozásokat az Xbox One konzoljátékra a Microsoft.

Igazán meglepő fordulat állhat be a még meg sem jelent Xbox One karrierjében. Az alig néhány hete bemutatott konzolt ugyanis gyakorlatilag elsöpörte a népharag, hiszen soha nem látott támadáshullám indult meg a cég felé a konzol bejelentése után.

Az Xbox One ugyanis rendelkezett néhány olyan, a játékostársadalmat negatívan érintő korlátozásokkal, amelyekkel a Playstation 4 nem, így a Sony jelentős marketingelőnyre tett szert, és az előrendelések tekintetében is sokkal jobban áll a japán vállalat terméke. A Microsoft igyekszik menteni a menthetőt, így tegnap este bejelentették, hogy minden korlátozást eltörölnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lesz szükségünk 24 óránként az internetre csatlakoztatni a konzolt a további játék érdekében, és a használt játékok vásárlása sem lesz akadály. Meglátjuk, hogy ez a pálfordulás milyen hatással lesz a negatívan megbélyegzett Xbox One-ra, de az biztos, hogy a Microsoft egy életre megtanulta, hogy nem szabad lebecsülni a nép erejét.

Címkék: játék, microsoft, Xbox One

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

2023. Január 30. 11:36, hétfő | Belföld

Több mint 3 millió éves matrica jár le január 31-én

Több mint 3 millió tavalyi éves országos és megyei autópálya-matrica érvényessége jár le kedden éjfélkor, a hónap utolsó napjáig kell megújítani a mentességeket, kedvezményeket is.

2023. Január 30. 11:35, hétfő | Belföld

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.