Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Január 18. 11:03, szerda | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Eltűnt és körözött tokodi lányt találtak meg a rendőrök

Eltűnt és körözött tokodi lányt találtak meg a rendőrök

Egy Tokodról eltűnt 17 éves, körözött lányt találtak meg a komáromi rendőrök szerda hajnalban. Az egyenruhások több elszökött fiatalra is bukkantak a megyében.

A járőrök kedden 22 óra 5 perckor a tatabányai vasútállomáson észleltek egy gyermekkorút. A 13 éves lány felügyelet nélkül várakozott a peronon. A rendőrök megállapították, hogy a gyerek a komáromi nevelőotthonból engedély nélkül távozott. Az intézkedők a lányt a szolgálati járműbe ültették és egy tatabányai lakásotthonba vitték.

Szintén engedély nélkül távozott a komáromi gyermekotthonból az a fiatalkorú, akit kedden 23 óra 20 perckor Tatabányán, az Álmos vezér úton igazoltatták a rendőrök. A járőrök a 17 éves fiút a rendőrkapitányságra előállították, majd az oroszlányi gyermekintézetbe vitték.

A rendőrök szerdán 0 óra 5 perckor Komáromban, a Csillag lakótelepen ellenőriztek egy 17 éves tokodi lakost. A fiatalkorú ellen eltűnés, valamint az Esztergomi Járásbíróság zaklatás elkövetése miatt kiadott körözése volt érvényben. A járőrök a lányt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT