Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Január 07. 09:37, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Eltűnt lány, megemlékezés, pályázat a térség művészetéért – Heti hírek

Eltűnt lány, megemlékezés, pályázat a térség művészetéért – Heti hírek

Eltűnt egy gyermekotthonos lány Esztergomból! Elindult a járási hivatal, Becket Szent Tamás megemlékezés, ivartalanítási akció a Bogáncs kutyaotthonnal, pályázat Esztergom és a térség kultúrájáért – Heti hírek.

Eltűnt egy gyermekotthonos lány Esztergomból
Eltűnt egy esztergomi lány, adtuk hírül facebook posztok alapján szombaton. Azóta kiderült, valóban elveszett a 17 éves K. Leila, aki az esztergomi gyermekotthon lakója. Országos nyomozás folyik az ügyben. KERESSÜK!

Becket Szent Tamásról emlékeztek meg Esztergomban
Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Rétvári Bence és Hölvényi György államtitkár is részt vett az idei Becket Szent Tamásra rendezett megemlékezésen Esztergomban szombaton. Részletek ITT!

Beindult a járási hivatali rendszer
Harminc évvel a járási rendszer megszüntetése után január elsejével - új szervezeti rendben és új célokkal - ismét létrejöttek a járási hivatalok. Komárom-Esztergom megyében hat járási központtal indul az új rendszer. Részletek ITT!

Esztergom és a térség művészetéért - pályázat
Művészeti pályázatot írt ki a Kaleidoszkóp Ház és az Eurohíd Alapítvány, mellyel a kiírók célja egyebek mellett a térség kulturális életének fellendítése. A pályázatra bárki jelentkezhet január 27-éig. Részletek ITT!

Ivartalanítási akció a Bogáncs Kutyaotthonnal
Ismét ivartalanítási akciót szervezett a Bogáncs Kutyaotthon, melynek állatorvosainál január 31-éig lehet kedvezményesen kutyákat, macskákat ivartalanítani. Részletek ITT!

Hamis bérlet miatt magánokirat-hamisító lett a 18 éves fiatal
Magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség az ellen a 18 éves bajóti férfi ellen, aki múlt szerdán a Tatabánya-Esztergom buszjáraton hamis bérlettel utazott. Részletek ITT!

Címvédés a 120 év feletti lábteniszezők közt
Megvédte címét a 120 év felettiek közt a korábbi győztes Osvald – Kovács páros a sportcsarnok negyedik Dr. Magyar György Páros Lábtenisz Kupáján a közelmúltban. A 120 év alattiaknál Tóth József és Erdős László nyert. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT