Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 04. 10:39, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Eltűnt lány, szakadékba zuhant férfi, nyitó Duna Múzeum

Eltűnt lány, szakadékba zuhant férfi, nyitó Duna Múzeum

Eltűnt egy 15 éves esztergomi lány, akit már karácsony óta nem talál a rendőrség… 20 méteres szakadékba zuhant egy férfi Dömösön… Jubileumi évet nyitott a Duna Múzeum, Bubik István emlékév a ferenceseknél… Összefoglaló!

Eltűnt 15 éves esztergomi lányt keres a rendőrség
Eltűnt, ezért keresi az esztergomi rendőrség a 15 éves Trekács Bianka esztergomi lakost, aki még tavaly december 23-án ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem ad magáról. Részletek ITT!

A Rám-szakadékba zuhant egy turista
A Rám-szakadék Dömös felé eső részén egy 20 méteres szakadékba zuhant szombaton délután egy huszonéves férfi, aki több zúzódásos sérülése mellett agyrázkódást szenvedhetett, ezért az esztergomi kórházba szállították. Részletek ITT!

40 éve a vízről a vízért – Duna Múzeum évforduló
Látogatói élmények, emlékek gyűjtésével és internetes játékkal ünnepli 40. születésnapját idén az esztergomi Duna Múzeum, a Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum. Az évad a jeles évforduló köré szerveződik majd. Részletek ITT!

Bubik István-emlékév az esztergomi ferenceseknél
Bubik István-emlékévet tartanak az esztergomi ferencesek - írta az mno.hu pénteken. A gimnázium színpadát pedig a tíz éve tragikusan elhunyt színész nevére kereszteli az iskola. Részletek ITT!

Könyvelők Klubja az Iparkamarában
Az adó és járuléktörvények változásai, számtalan jogszabályváltozás, egyebek közt ezek lesznek a témái a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Könyvelők Klubjának februárban Esztergomban és Tatabányán. Részletek ITT!

Húsz csapat, két nap, egy trófea – Ister-Granum Kupa
Vértesszőlős csapata nyerte a közelmúltban Ister-Granum Kupát az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban. A tornára húsz csapat nevezett, melyek közül Tokod lett a második, míg Esztergom a harmadik. Részletek ITT!

Csapatbajnoki arany- és ezüstszerzés térségünk birkózóitól
Megnyerte a csapatbajnokságot a térségünk fiatal birkózóit tömörítő Dorogi Nehézatlétikai Club serdülő alakulata a közelmúltban a fővárosban. Mellettük a diák korosztályban ezüstérmet szerzett. Részletek ITT!

Szavazzunk! Még kellenek a voksok fotóversenyükön!
Pénteken megmutatjuk, hogy áll a szavazás Valentin napi fotóversenyünkön, azután pedig nyíltan folyik tovább a verseny. Addig is szükség van a szavazatokra, mivel néhány résztvevőre eddig alig egy-két voks érkezett. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT