Városlista
2022. szeptember 27, kedd - Adalbert

Hírek

2013. November 21. 07:52, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Emailben és sms-ben zsarolt – várja az esztergomi bíróság

Emailben és sms-ben zsarolt – várja az esztergomi bíróság

Több millió forintot zsarolt ki a sértettől sms-ben és emailben K. János. A gyanúsított korábbi üzlettárság fenyegette, mindaddig míg nyáron elfogta a rendőrség. A férfi ellen vádemelési javaslattal élt a rendőrség.

A rendőrség vádemelési javaslattal zárta le a büntetőeljárást K. János ellen. A 37 éves férfit zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsítja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsított 2012-ben több alkalommal életveszélyesen megfenyegette korábbi üzletfelét és annak családját. E-mailben és sms-ben zsarolta meg a sértettet. Azzal fenyegetőzött, ha nem fizet neki, veszélybe kerül az ő és családja élete is. A sértett eleget tett a követelésnek és több alkalommal különböző összegeket adott át a gyanúsítottnak, végül a rendőrségtől kért segítséget. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói július 18-án elfogták a 37 éves férfit, aki éppen újabb összeget vett át a sértettől. K. Jánost a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. Az ellene folytatott büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Szeptember 21. 13:13, szerda | Helyi

Okostáblát kapott az Eötvös iskola a Richtertől

A Richter Gedeon Nyrt. hatszázezer forint támogatást biztosított a dorogi Eötvös József Általános Iskolának, melyből digitális táblát vásároltak.

2022. Szeptember 20. 17:02, kedd | Helyi

A XXII. ESZTERGOMI FOTOGRÁFIAI BIENNÁLÉ – MANU-TÍPIA KIÁLLÍTÁS

2022. szeptember 9-én nyílt meg a XXII. Esztergomi Fotográfiai Biennálé, amely 2022. október 9-ig tekinthető meg a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumában 10:00-18:00 óra között (hétfői napok kivételével).