Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. November 21. 07:52, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Emailben és sms-ben zsarolt – várja az esztergomi bíróság

Emailben és sms-ben zsarolt – várja az esztergomi bíróság

Több millió forintot zsarolt ki a sértettől sms-ben és emailben K. János. A gyanúsított korábbi üzlettárság fenyegette, mindaddig míg nyáron elfogta a rendőrség. A férfi ellen vádemelési javaslattal élt a rendőrség.

A rendőrség vádemelési javaslattal zárta le a büntetőeljárást K. János ellen. A 37 éves férfit zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsítja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsított 2012-ben több alkalommal életveszélyesen megfenyegette korábbi üzletfelét és annak családját. E-mailben és sms-ben zsarolta meg a sértettet. Azzal fenyegetőzött, ha nem fizet neki, veszélybe kerül az ő és családja élete is. A sértett eleget tett a követelésnek és több alkalommal különböző összegeket adott át a gyanúsítottnak, végül a rendőrségtől kért segítséget. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói július 18-án elfogták a 37 éves férfit, aki éppen újabb összeget vett át a sértettől. K. Jánost a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. Az ellene folytatott büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.