Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Február 27. 07:38, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Engedély nélküli fegyver és saját kertben termesztett kábítószer

Engedély nélküli fegyver és saját kertben termesztett kábítószer

Saját kertjében termesztett kábítószert egy dömösi férfi, aki ráadásul engedély nélkül fegyvert is tartott. A gyanúsított ellen kedden két pontban javasolt vádemelést a rendőrség.

Az esztergomi nyomozók még október 25-én tartottak házkutatást egy 33 éves dömösi férfi otthonában. Sz. Balázs egy puskát és 29 darab lőszert tartott a házában, melyekre nem rendelkezett engedéllyel. A rendőrök a lakás tüzetes átvizsgálása után a kertben folytatták a kutatást, ahol frissen kivágott kábítószergyanús növényt találtak. A 33 éves férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, melynek eredménye pozitív lett. A gyanúsított elismerte, hogy a kábítószert saját fogyasztásra termesztette. Sz. Balázs ellen – szabadlábon hagyása mellett - visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet február 25-én vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT