Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Január 26. 08:03, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ereszcsatornát lopott, elitta az árát

Ereszcsatornát lopott, elitta az árát

Vádat emelhetnek az ellen a férfi ellen, aki még nyáron egy tokodi hétvégi ház ereszcsatornáját lopta el. Az szajréér kapott pénzt elitta.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 42 éves férfi ellen, aki 2013 júniusában eltulajdonította egy tokodi hétvégi ház ereszcsatornáját. B. Tivadar éjszaka a kerítésen átmászva jutott be az üdülő kertjébe. Először a pincébe akart bemenni. Miután nem sikerült levágnia a lakatot, úgy döntött mással próbálkozik. A telken talált egy létrát, melyet a ház falának támasztott. Felmászott rajta és leszedte az épületen lévő alumínium csatornát. A lopott holmit még aznap este eladta és a pénzből alkoholt vásárolt. A sértettek, amint felfedezték a lopást, feljelentést tettek a rendőrségen.

Ereszcsatornát lopott, elitta az árát - Tokod

A dorogi nyomozók egy hónapon belül azonosították és 2013. július 18-án elfogták a tettest. B. Tivadar gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet szerdán vádemelési javaslattal továbbított az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ereszcsatornát lopott, elitta az árát - Tokod

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.