Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Június 20. 12:05, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Erőszakos kéregető zaklatta a járókelőket

Erőszakos kéregető zaklatta a járókelőket

A váci közterület-felügyelők kértek rendőri beavatkozást egy erőszakosan kéregető és a járókelőket zavaró helyi férfi leállításához.

A rendőrök és közterület-felügyelők többször is intézkedtek vele szemben, legutoljára nem viselte jól az elszámoltatást.

Gépkocsizó járőrszolgálatot láttak el a közterület-felügyelők június 16-án délután Vácon, amikor leintette őket egy asszony. Elmondta, hogy fél elmenni a közeli fagyizó előtt, mivel ott egy ember rendkívül erőszakosan koldul és attól tart, ha nem ad neki pénzt, meg fogja támadni. A közterület-felügyelők a helyszínre érve egy számukra már jól ismert embert láttak elfeküdni egy padon, akivel szemben csak aznap már kétszer is intézkedtek, a jelek szerint hiába - közölte a rendőrség.

Újfent megtették, ám a férfi az intézkedés közben folyamatosan kiabált, rúgkapált, harapott és masszív ellenállást tanúsított, a három közterület-felügyelőt meg is sebesítette, rendőri segítséget kértek.

A kiérkező járőrök P. Zsoltot elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatásakor a cselekmény elkövetését tagadta, a történteket épp ellenkezőleg állította be, szerinte a három férfi lépett fel támadólag vele szemben.

A 22 éves férfi ellen a Váci Rendőrkapitányság három rendbeli hivatalos személy elleni erőszak bűntettének, valamint három rendbeli könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság június 18-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.