Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2016. Június 05. 09:38, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Erőszakosan fosztotta ki az esztergomi buszvég pénztárát

Erőszakosan fosztotta ki az esztergomi buszvég pénztárát

Az esztergomi rendőrök befejezték a nyomozást a tettessel szemben.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 31 éves esztergomi lakos ellen.

A gyanúsított február 1-jén az esztergomi buszvégállomás várótermébe nyíló pénztár plexi anyagú válaszfalát felhúzta és az asztalon elhelyezett pénzkazettát magához vette.

A pénztáros a bűncselekmény elkövetését észlelve rámarkolt a dobozra, azonban a férfi erőfölényét kihasználva eltulajdonította az értékeket és a helyszínről elmenekült.
A busztársaság alkalmazottjai a tolvaj után szaladtak, azonban nem érték utol.

A rendőrök a tettest személyleírás alapján azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalember beismerő vallomást tett.

A bűnügyi vizsgálók a férfi ellen a büntetőeljárást befejezték és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.