Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 26. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Erotikus házi felvétel került elő a díváról

Erotikus házi felvétel került elő a díváról

Újabb Rihanna szexbotrány van készülőben, ugyanis hamarosan megjelenik róla egy felvétel, amin egyik kollégájával látható félreérthetetlen helyzetben.

 Azt már tudjuk egy ideje, hogy Rihanna nem egy visszafogott típus, és gyakran fotózza magát meztelenül. A fotókat rendre el is lopják tőle. Ezúttal azonban nem az énekesnőtől, hanem J. Cole-tól lovasítottak meg egy erotikus felvételt, mely RiRit is igencsak érinti. A rapper ugyanis az énekesnővel látható rajta, amint a szexualitás jegyében elmélyítik kollegialitásukat. A kis videó Cole telefonjával készült - valószínűleg pár hónappal ezelőtti, közös turnéjukon -, amit a napokban emeltek ki zsebéből. A felvétel jelenleg a Hustler magazinnál van, és feltehetőleg hamarosan meg is jelentetik. Hiszen a celeb-pornó elég nagy népszerűségnek örvend. Bár a barbadosi szépség a Twitteren határozottan tagadta, hogy róla valaha is készült hasonló mozgóképes anyag. Amit azért elég nehéz elhinni a fotói, a viselkedése, és a nyilatkozatai után.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.