Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2021. Március 23. 17:20, kedd | PR
Forrás: (x)

Esküvői meghívó divat 2021-ben

Esküvői meghívó divat 2021-ben

Az esküvői meghívó helyes megválasztása kiemelten fontos momentum, miután a vendégek először azáltal nyerhetnek betekintést az esküvő stílusába és tematikájába.

Tartalmazza a legfontosabb információkat a jeles eseménnyel kapcsolatban, és személyiségünket is kifejezi formájával, színeivel vagy anyagával. A pandémia a 2020/21-es esküvői trendekre is nagy hatással volt, de szerencsére még így is akadtak szép számmal, akiket a járványhelyzet sem tántoríthatott el attól, hogy kimondják a boldogító igent. Cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb esküvői meghívó trendeket 2021-ben!

COVID-19 miatt szükséges dátummódosításokról szóló meghívók

A nagyfokú bizonytalanság miatt megszülettek azok az esküvői meghívók, amelyek a dátum eltolását hivatottak közölni. A következő időszakban még számolni kell az ilyen típusú meghívókkal, hiszen rengeteg pár gondolta úgy, hogy tavasszal vagy nyáron egybekelhetnek, de az élet sokak forgatókönyvét átírta. Bízzunk benne, hogy 2021 második felében nem kell majd sokat használni az ilyen üzenetet kommunikáló meghívókat.

Természet motiválta esküvői meghívók

A vírus miatt a jeles napot sokan szabadtéri helyszíneken tartották meg, amely tükröződik az esküvői meghívók stílusán is. Előtérbe kerültek a szárított virágokkal díszített alkotások, kihangsúlyozva a természet motívumait. Ez a vonulat több, mint valószínű, hogy a dekorációban is hangsúlyosabban megjelenik az idei lagzikon is. A színek is hasonló megfontolások alapján alakulnak a 2021-es esküvői meghívók tekintetében: halványbarna, világoszöld, könnyed égkék és pasztellek.

Visszafogott esküvői meghívók

A kialakult helyzet miatt érthető, hogy a párok nem szeretnének idén túldíszített, harsány meghívókkal üzenni ismerőseiknek. 2021-ben inkább a visszafogottabb, sallangoktól mentes típusok lesznek a favoritok.

A formák és színek tekintetében itt is a hagyományosabb, diszkrétebb változatok kerülnek előtérbe. A téglalap alakú meghívók sosem mennek ki a divatból, egy finomabb vonalvezetéssel megírt üzenet pedig tökéletesen kiegészíti a klasszikus formát. Árnyalatok tekintetében a lágy pasztellszínek lesznek a népszerűek, de egyébként mindegyik megfelelő, amíg nem rikító.

Fotókkal díszített esküvői meghívók

Bár a pandémia erősen meghatározza 2021 esküvői trendjeit, mégis vannak olyan párok, akik szeretnék egyéniségüket is megmutatni a meghívón. Valószínűsíthető, hogy az idei évben több olyan darabbal is találkozhatunk, amelyeket a szerelmesek fotókkal tesznek személyessé. Az ilyen meghívó azért is praktikus, mivel a vendég elteheti azt emlékbe, így még hosszú idő után is örömmel idézhető fel a jeles esemény.

Főszerepben a meghívókártya csomagolása

Mivel ebben az esztendőben a visszafogottság és az egyszerűség jellemző az esküvői ceremóniára, nagyobb hangsúlyt kapnak az apróbb, eddig mellőzött kiegészítők. Meghívók esetében ez elsődlegesen a borítékot jelenti.
A meghívóhoz választott boríték felett sokan elsiklanak, de ebben az évben felerősíthetjük jelentőségét. Rengeteg történetet mesélhetünk el a jeles napról, ha nemcsak a kártyát helyezzük el benne, hanem egy szép levelezőlapon megfogalmazott személyes sztorit, ami esetleg a nagy nap tematikáját ihlette.
A borítékok mellett egy másik alternatíva a kártya különleges tálalására a kémcsöves esküvői meghívó. Ez egyszerre dekoratív és hasznos is, mivel parafadugóval könnyen zárható, így utóbb akár mást is tárolhatunk benne. A Webalbum Stúdió oldalán számtalan egyedi és rendhagyó darabbal találkozhatunk, ha ki szeretnénk tűnni a tömegből.

Hogy mit hoz számunkra a 2021-es év, nehéz megmondani. A jelenlegi helyzet ugyan elég behatóan formálja majd az idei évi esküvői trendeket, ám ettől még találhatunk a szívünkhöz közel álló megoldást. A jól megválasztott esküvői meghívókkal pedig minden vendégünk életébe reményt és boldogságot csempészhetünk a megpróbáltatások idején.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 14:01, szerda | PR

Gazdaságos fűtési tippek a Kazán WebShoptól

Talán soha nem volt még olyan fontos, hogy gazdaságosan fűtsük otthonunkat, mint most. A megemelkedett energia- és gázárak mindenkit gondolkodásra késztetnek, különösen most, közvetlenül a téli hónapok előtt.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 10:34, péntek | PR

Ha van weboldalad, ezt 2023-ban meg kell tenned

Időben fel kell készülnöd a jövő évre, ha van weboldalad, vagy webshopod és nem csak Esztergom környékén, de országosan számítasz forgalomra.

2022. November 25. 10:33, péntek | PR

6 hely, ahol mindenképpen készíts fotót, ha Las Vegasban jársz

Napjainkban a közösségi oldalak népszerűsége töretlen. Ha te is szereted kitenni ezekre a legjobban sikerült képeidet, akkor mutatjuk is, hogy hol, milyen helyeken készíts képet, ha Las Vegasban jársz!