Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Március 26. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Esztelenül költekezik Jennifer Aniston

Esztelenül költekezik Jennifer Aniston

Miután dollármilliókat költött új házára, a felújításra is egy vagyont szór el Jennifer Aniston. A színésznő gyorsan szeretne költözni, mert a kutyájának már kicsit a mostani otthona.

Nem fukarkodik az otthonára szánt pénzzel Jennifer Aniston: alighogy megvette 21 millió dollárt (4,6 milliárd forintot) érő új házát, nekilátott az átalakításnak is, és mivel a hatalmas épület minden zugát fel akarja újítani, erre is egy teljes vagyont költ el. A színésznő néhány hete a New York-i lakberendezési üzleteket járta körbe, nemrég pedig a hollywoodi boltokban is feltűnt partnerével, Justin Theroux-val, és szó szerint szórta a pénzt. "Jennifer dönt az összes kérdésben az átalakítással kapcsolatban, és mindenből a legjobbat akarja, ezért nem hajlandó spórolni - mondta el a pár egyik ismerőse. - Csak a legelőkelőbb helyeken vásárol, és kizárólag lámpákra elköltött már 20 ezer dollárt (4,5 millió forintot - a szerk.)."

A sztár állítólag arra sem sajnálja a pénzt, hogy a munkálatokat siettesse, ugyanis már nagyon szeretne beköltözni új otthonába. "Többhavi munka van még a házzal, de Jen és Justin már most alig várják, hogy ott lakhassanak - mondta el a bennfentes. - A mostani bérelt otthonukat már kinőtték. A kutyájuknak több helyre lenne szüksége, és Jen attól tart, hogy mindent fel fog forgatni, ha nem tudnak elköltözni záros határidőn belül."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.