Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Szeptember 09. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Esztergom étele, újra vonaton, új Suzuki, késelések – Heti hírek

Esztergom étele, újra vonaton, új Suzuki, késelések – Heti hírek

Elkészült Esztergom étele… Októberben már ismét vonatozhatunk Esztergomból… Miniszterelnöki köszöntővel elkezdődött az új Suzuki SX4 sorozatgyártása… Feleségek késelték meg férjeiket a térségben… Hírösszefoglaló!

Megvan Esztergom étele – fergeteges hétvége- FOTÓK
Fergeteges koncertekkel és programokkal szórakoztatott bennünket az elmúlt hétvégén Esztergomban a Vízivárosban az Ízek-Korok-Hangulatok rendezvény, melyen zsűri megválasztotta Esztergom ételét is.

Októberben már ismét vonatozhatunk Esztergomból
Októberben már ismét vonatozhatunk Esztergomból, igaz egyelőre csak Piliscsabáig, a tervek szerint ugyanis ezt a szakaszt hamarosan befejezi a kivitelező.

Miniszterelnöki köszöntővel elkezdődött az új Suzuki SX4 sorozatgyártása
Az esztergomi Suzuki gyártósoráról a Suzuki elnök-vezérigazgatója, Osamu Suzuki és Orbán Viktor miniszterelnök kormányozta le múlt pénteken az SX4 S-CROSS modellt, amely számos újdonságot felvonultató kompakt városi sport-szabadidőautó.

Miniszterelnöki köszöntővel elkezdődött az új Suzuki SX4 sorozatgyártása Esztergomban

Esztergomi történész is jelölt a Megyei Príma Díjon
L. Balogh Béni is a jelölt az idei Megyei Príma Díj esélyei között, az esztergomi történészre, levéltárosra bárki leadhatja szavazatát.

Késes feleségek: gyilkosság Lábatlanon, szúrás Sárisápon
Férje megölésével gyanúsítanak egy 57 éves lábatlani nőt, az asszony beismerő vallomást tett. Az áldozatot szombaton szúrta le a gyanúsított. Múlt csütörtökön Sárisápon pedig egy 59 éves nő zárta le késszúrással a vitát férjével.

Kamionnak hajtott Buzánszky Jenő, de jól van!
Autóbalesetet szenvedett Pilisvörösvárnál Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobbhátvédje, akit kivizsgálásra az esztergomi kórházba szállítottak.

Már megint bezárt az Aquasziget!
Ismét bezárt az esztergomi élményfürdő. Mint azt az Aquasziget Facebook posztjában közölte, műszaki karbantartási okok miatt bizonytalan ideig zárva tart a létesítmény minden része szeptember másodikától.

Méz Napok a Szentgyörgymezői Olvasókörben Esztergomban

Minden, ami mézes az Olvasókörben – PROGRAM
Idén is megrendezi a Méz-napot a Szentgyörgymezői Olvasókör, mely finomságokkal, kézműves foglalkozásokkal, versenyekkel és egyéb színes programokkal várja az érdeklődőket szeptember 14-én.

Lecsó Fesztivál: Gasztro, zenei és sportélmények Esztergomban
Gasztronómiai, zenei és sport élményekkel, neves fellépőkkel, színes programokkal, rögbimérkőzésekkel és a lecsófőző bajnoksággal is várja a Fesztiválsziget Esztergom a Rugby Club Hotelnél közönségét szeptember végén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.