Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Július 09. 09:51, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergom jövőjéről - VIDEÓ

Esztergom jövőjéről - VIDEÓ

Az RTVE Háttér című műsora különkiadásának vendége Romanek Etelka polgármester és Hernádi Ádám polgármester-jelölt volt, akik a város jövőjéről is szót ejtettek.

„Visszaadtuk az elmúlt években Esztergom méltóságát, óvodákat, játszótereket, utakat építettünk, rendeztük a korábbi adósságokat, és leraktuk a következő évek alapjait, amelyekre a jövőben építkezni tudunk. Együtt, közösen” – fejtette ki Romanek Etelka polgármester közösségi oldalán, miután az RTVE Háttér című különkiadásában Hernádi Ádám miniszteri biztossal, polgármester-jelölttel beszélt a jövőt érintő közös feladatokról és tervekről is.

Hernádi Ádám, Esztergom turizmusáért felelős miniszteri biztos egyebek közt kiemelte, hogy szerinte Esztergom öt év múlva teljesen más lesz. Mint elmondta, ehhez azonban további turisztikai és infrastrukturális fejlesztésekre van szükség, amiket nem szabad elválasztani egymástól. Kitért arra, hogy mindezekért a választásokig hátralévő időben egyeztet a döntéshozókkal, hogy a nagyszabású kérdésekben közös döntések születhessenek. Mindebben pedig továbbra is számít az esztergomiakra és a kormány támogatására is.

Zárásként pedig hangsúlyozta: adjunk több Esztergomot az esztergomiaknak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:18, hétfő | Helyi

ADORJÁN ATTILA FOTOGRÁFUS FÉNYÉRZÉKENY CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

2022. június 28-án nyílt meg Adorján Attila esztergomi fotográfus Fényérzékeny című kiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN