Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Esztergom újra felpezsdül – indul a Fesztiválsziget

Esztergom újra felpezsdül – indul a Fesztiválsziget

Nagy múltú hagyományok és modern fesztiválok kelnek életre Esztergomban a nyáron. A fesztiválidény már a jövő héten a lampionos hajófelvonulással és utcabállal kezdődik, majd a programok szeptemberig várnak bennünket.

Lampionos hajófelvonulás, Utcabál és Majális, majd Gyereknap, Nyárnyitó, Duna Party, Szent István Napi Fesztivál végül Lecsó Fesztivál várja az érdeklődőket szeptember közepéig Esztergomban a Fesztiválsziget rendezvénysorozaton.

Az év műsorainak összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget, programot, valamint a hagyományőrzés mellett újra pezsgő élete legyen a városnak.

A fesztiválsorozaton népszerű zenekarok, énekesek és előadók lépnek majd színpadra, így a Tankcsapda, Molnár Ferenc Caramel, a Ladánybene 27, a Kiscsillag, a Hősök, a PASO, a Deák Bill Blues Band, Charlie, Szandi, Balázs Fecó, Somló Tamás, a Bonbon, az Anti Fitness Club és a Takáts Tamás Blues Band. Mellettük természetesen nem hiányozhatnak a helyi művészek, együttesek, mint Szegő Csaba, a Memory Band, a Filip Gyuri Band vagy a Borsörmester valamint rajtuk kívül még sok helyi, környékbeli előadó.

Fesztiválsziget Esztergom programok

A Lampionos hajófelvonulás, Utcabál és Majális programja:

Kedden a Kis-Dunán 21 órakor kezdődik a vízi karnevál a feldíszített, kivilágított hajókkal. Ezt követően tűzijáték szórakoztatja a közönséget, majd hajnalig tartó utcabál.

KEDD
18.00 Alapzaj zenekar
21.00 Lampionos felvonulás
22:00 Tűzijáték
22:20 Szalai Band

SZERDA
10.00 Reggeli torna Ramónával
10.30 Kispályás focibajnokság
11.00 Carmen tánccsoport bemutatója
13.00 Zumba, Rock’N Roll, Kango bemutatók
14.30 Ötórai Senior Band
16.30 Eleven Big Band
19.00 A zenekar

MAJÁLIS (SÖR ÉS VIRSLI!)
A városi majális színvonalas kikapcsolódást biztosít többek közt a régi esztergomi nagyvállalatok (SZEMKER, MIKROMED, SZIM, MIM…) munkatársainak, családtagjainak. A napot vetélkedők, szabadidős programok és koncertek színesítik.

Bővebb információ ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.