Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Április 01. 06:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Magyar Motorsport Szövetség

Esztergomban kezdődik meg a Motocross Bajnokság idei szezonja

Esztergomban kezdődik meg a Motocross Bajnokság idei szezonja

Április 10 – 11.-én Az Esztergom–kertvárosi motocross pálya ad otthont a 2021-es szezon kezdetének. A járványügyi helyzet miatt zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik meg az első bajnoki és kupafutamokat!

Most nem szurkolhatunk a kertvárosi pálya mellett, pedig a versenyen a rendkívül sikeres, éremesélyes versenyző, az esztergomi Gál Lili is részt vesz.

A Magyar Nemzeti CL4 Motocross bajnokság és MAMS kupa rendezvényei egyelőre zárt kapusak lesznek.

Április 10.–én szombaton a Senior kategóriák mellett a II. és III. osztály versenyzői mérik össze tudásukat MX1 és MX2 géposztályban, ezen a napon szerepet kap még a 2T open és a Hobby kategória is.

Április 11.-én az I.osztály lép pályára szintén MX1-MX2 géposztályban, példát mutatva a Junior bajnokjelölteknek, akik 50ccm mini – 50ccm maxi, 65ccm, 85 ccm és WOMAN OPEN kategóriákban lesznek díjazva.

A helyszínre kizárólag csak az léphet be aki regisztrált, vagy szerepel a MAMS állttal delegált listán! Se néző, se kísérő, aki nem szerepel a regisztrált listán NEM VEHET RÉSZT az eseményen.

A sportrendezvényen jelen lehetnek a sportszakemberek (így edzők, csapatvezetők, versenybírók, sportegészségügyi szakemberek), valamint a doppingellenőrök, a biztonsági és a sportlétesítmény működéséért felelős szakmai személyzet, továbbá a sajtó képviselői.
A járványügyi szabályok betartása a rendezvény területén kiemelten fokozott szerepet kapnak és folyamatosan ellenőrizve lesznek.

Ilusztráció: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.