Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 11. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Esztergomban nyílik meg az ország első Kozel pubja

Esztergomban nyílik meg az ország első Kozel pubja

Október 11-én, pénteken nyílik meg Esztergomban Magyarország első Kozel márkasörözője, amelynek különlegességei a Dreher Sörgyárak Zrt. különböző cseh söreihez passzoló csapolási technikákkal „készített” sörök lesznek.

„Az új Concept Pubban a külföldi márkasörözők ihlette exkluzív atmoszférát az egyedi és modern környezet, a magas színvonalú kiszolgálás, valamint a különleges akciók és programok biztosítják, emellett kiemelt figyelmet kap az is, hogy termékeinket a fogyasztó a legjobb minőségi élménybe csomagolva és természetesen a cseh sörökhöz méltóan csapolva kapja meg” – írta közleményében a Dreher Sörgyárak csapata.

A Kozel márkasöröző a Trafó Café lesz, ahol pénteken a 18 órai ünnepélyes szalagátvágás után a sörcsapolásról előadást tart Polgár István (Indi), aki a Pilsner Urquell magyarországi nagykövete és csapoló mestere. Majd sörcsapoló verseny is lesz, melyen kiderül, ki a „sörcsapolók királya”. Jutalma 1-1 tálca Kozel Dark és Kozel Premium Lager lesz.

Címkék: bár, kozel, pub, sör

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT