Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Június 23. 08:23, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Esztergomban rabolt - vádemelésre vár a fiatal nő

Esztergomban rabolt - vádemelésre vár a fiatal nő

Esztergomban rabolt az a 23 éves tokodaltárói nő, akinek az ügyét a minap vádemelési javaslattal továbbította a rendőrség az ügyészségnek. A gyanúsított bántalmazott egy másik nőt, akitől elvette a pénzét.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 23 éves tokodaltárói nő ellen, aki a gyanú szerint január 23-án Esztergomban a Bajcsy-Zsilinszky út – Imaház utca kereszteződésében lévő buszmegállóban bántalmazott egy helybéli nőt és elvette pénzét. A gyanúsított először kérte, majd követelte a pénzt. Miután a sértett nem adta értékeit, erőszakhoz folyamodott. A pénz megszerzését követően a tettes elmenekült a helyszínről. A sértett a rendőröket hívta segítségül, akik 10 perc alatt elfogták F. V-t. A nő egy lakatlan épületben húzta meg magát, ott találták meg az egyenruhások. Előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra és átadták a nyomozóknak, akik gyanúsítottként hallgatták ki. F. V. tagadta a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség a gyanúsítottat január 24-én őrizetbe vette, a bíróság pedig még aznap előzetes letartóztatásban helyezte. A nő ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség befejezte és június 20-án vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.