Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2019. November 28. 06:41, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi a megye legjobb véradóhelye!

Esztergomi a megye legjobb véradóhelye!

Többszörös véradókat, véradásszervezőket köszöntöttek a véradók napján szerdán Budapesten. November 27. a véradók napja Magyarországon.

A Magyar Vöröskereszt javaslata alapján 1988-tól november 27. a véradók napja Magyarországon, először 1954-ben ezen a napon adományoztak kitüntetéseket a sokszoros véradóknak. Az évente megrendezett eseményen sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradómozgalom támogatói részesülnek elismerésben – idén hatvannégyen.

Elismerték az esztergomi Sportalsó Rock Klubot is, mely megyénk legjobb véradóhelye címet kapta.

„Megmondjuk őszintén, amikor szóltak, hogy menni kellene erre az eseményre, még akkor sem hittük el, hogy kapunk egy ilyet. Elképesztően jó érzés, hogy ez az elismerés. Az elmúlt években ráálltunk arra, hogy az évi három véradás meglegyen a klubban/fesztiválon. Ígérjük, jövőre is így lesz! Nagyon szépen köszönjük!

De ne szaladjunk ennyire előre! Arra kérünk mindenkit, aki velünk együtt örül ennek az elismerésnek, hogy a december 14-i, extra hosszúságú véradásra jöjjön el és adjon vért! Tudjátok: neked csak egy kis idő, de másnak lehet, hogy az élete! Adj vért, életet adsz” – fejtette ki a Sportalsó csapata közösségi oldalukon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco