Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2014. Augusztus 04. 08:23, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Esztergomi Fidesz-KDNP jelöltek, intermodális csomópont, diákmunka – Heti Hírek

Esztergomi Fidesz-KDNP jelöltek, intermodális csomópont, diákmunka – Heti Hírek

Bemutatta a Fidesz-KDNP az esztergomi polgármester- és képviselő-jelölteket, Közmeghallhatás volt az intermodális csomópontról, Nyári diákmunka Esztergomban, Többmilliárdos fejlesztés a Kirchhoffban... Hírösszefoglaló!

Romanek Etelka a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Esztergomban - Bemutatkoztak a képviselő-jelöltek
Romanek Etelka, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Esztergomban. Bemutatkoztak szombaton az esztergomi várban tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei is.

Romanek Etelka a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje Esztergomban - Bemutatkoztak a képviselő-jelöltek

Intermodális csomópont: buszpályaudvar, körfogalmak, útfelújítások Esztergomban
Új buszpályaudvar, busztároló, vágányhálózati felújítás, új állomási épület, körfogalmak és útfelújítások, ezek kapcsolódnak az esztergomi intermodális csomópont beruházásához. A kezdés időpontja még kérdéses.

Nyári diákmunka Esztergomban – Strigonium és kamarai összefogás - VIDEÓVAL
Diákmunkákra nyílik lehetőség augusztusban Esztergomban, köszönhetően a Strigonium Zrt. és az iparkamara összefogásában. Erről és szakképzési lehetőségekről tartottak sajtótájékoztatót pénteken a felek.

Épületenergetikai fejlesztés az egykori főiskola épületében
Megújul a Pázmány Péter Katolikus Egyetem esztergomi épülete, mely épületenergetikai fejlesztése majd 67 millió forintos uniós támogatással lesz korszerű.

Többmilliárdos fejlesztés az esztergomi Kirchhoffban
Több mint 713 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az esztergomi Kirchhoff az Új Széchenyi Terv keretében, melyet kiegészítve, összesen 2,7 milliárd forintos fejlesztést hajt végre a gyár.

Ítélet után bujkált a Pala sorozattolvaja – végül rátaláltak az esztergomi rendőrök - FOTÓK
Korábban 7 év és 11 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte U. Jánost a bíróság, a férfi ellen új eljárás is indult, mivel egyebek közt a Palatinus tó partján is többször lopott. A büntetés elől viszont bujkált.

Ítélet után bujkált a Pala sorozattolvaja – végül rátaláltak az esztergomi rendőrök - FOTÓK

Esztergom 25 éve – van, ami alig változott! - VIDEÓK
A minap került fel a legnagyobb videómegosztóra Kovács Zoltán legújabb esztergomi nosztalgiavideója, 1989 Egy kör a városban címmel. Így nézett ki Esztergom 25 éve: körforgalom helyett lámpák és rengeteg Lada, Trabant...

Szakemberek A-Z-ig: hatékony nyomtatott és online cégnépszerűsítés – AKCIÓ
Szakemberek A-Z-ig – nyomtatott és online cégnépszerűsítő kampány havi 10 ezer forintért! Legyen a központban és jelenjen meg a Szuperinfó Esztergom-Szentendre kiadványban illetve az InfoEsztergom.hu hírportálon is!

Nyereményözön! Wellness hétvége, egészség-csomag, napszemüveg
Nyereménydömping az InfoEsztergom.hu-n! Három kérdés megválaszolásával esélyes lehet bárki a NeMaradjLe.hu wellness hétvégéjére, a Nidolife egészségcsomagjára és memóriapárnára és a Nubuu eredeti Diesel napszemüvegére.

Még több friss információ az InfoEsztergom.hu hírrovataiban!

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.