Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 06. 07:56, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Esztergomi gyár is kinyit a Modern Gyárak Éjszakáján!

Esztergomi gyár is kinyit a Modern Gyárak Éjszakáján!

November 15-én országosan 72 gyár várja az érdeklődőket nyitott napján a Modern Gyárak Éjszakáján. Esztergomban a TE Connectivity.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium már harmadik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját, melyen a hazai okos gyárak és nemzetközileg is versenyképes ipari üzemek a lakosság számára engednek bepillantást mindennapi működésükbe. Összesen 72 gyár, 12 szektor, minden megyében izgalmas, interaktív programok – ez számokban a 2019-es Modern Gyárak Éjszakája. 2018-hoz képest megduplázódott a kapuit kitáró mai technológiákat, megoldásokat bemutató gyárak száma.

November 15-én a TE Connectivity is várja az érdeklődőket!

A programon való részvétel feltétele a betöltött 12. életév

Időpontra kattintással további részletek ITT érhetők el!

TE Connectivity
A már 75 éves piacvezető múltra visszatekintő TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat a világ számos pontján van jelen: a termelést csaknem 80 ezer szakértő munkatársua segíti és közel 140 országban működnek együtt ügyfeleikkel. A TE Connectivity esztergomi üzemében közel 1 600 alkalmazottal gyártanak az autóipar számára alkatrészeket, melyek az autók működését, kényelmi és biztonsági szolgáltatásait hivatottak biztosítani. Olyan elektronikai csatlakozó termékeket terveznek és gyártanak, melyek számos iparágban a csatlakozás meghatározói.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT