Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Május 18. 08:01, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Esztergomi kórház a fejlesztési lista élén - VIDEÓ

Esztergomi kórház a fejlesztési lista élén - VIDEÓ

Mindezt Szócska Miklós államtitkár mondta csütörtökön Esztergomban a Fidesz-KDNP EP-választási kampányrendezvényén, melyen felszólalt Völner Pál államtitkár, térségi képviselő és Hidvéghi Balázs helyettes államtitkár is.

Az újabb uniós időszakban továbbfolytatódnak a magyar kórházak fejlesztési beruházásai, és mivel a korábbi kiemelt projektekből kimaradt az esztergomi kórház, ezért az intézmény most a fejlesztési lista elején van, hangsúlyozta az egészségügyért felelős államtitkár. Szócska Miklós hozzátette, elsősorban eszközfejlesztéssel javul majd az ellátás színvonala az esztergomi intézményben.

A fórumon az egészségügyi kérdés mellett Völner Pál államtitkár, a térség képviselője beszélt a régió közlekedési és egyéb fejlesztéseiről, Hidvéghi Balázs, külgazdaságért és nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkár, a Fidesz EP listájának 13. helyezettje pedig a közeledő EP választásra is kitért a kormány elmúlt négy évben elért eredményei mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.