Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi
Forrás: Kemma

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

Reni a barátai, ismerősei és rokonai biztatására jelentkezett a 10 millió forintos összdíjazású versenyre, amelyet harmadik alkalommal hirdet meg a Mediaworks és a szakmai zsűri értékelése alapján jutott tovább az országos döntőbe.

A Budapesten kozmetikusnak tanuló Renáta 166 centiméter magas és Nyilas jegyében született. Kiskora óta jelen van az életében a sport, imádja az állatokat. Az idén kezdett el foglalkozni a modellkedéssel, környezete bíztatására jelentkezett első szépségversenyére.

A Tündérszép verseny célja egy olyan színvonalas szépségverseny, ahol a hétköznapi lányok is esélyt kaphatnak a nyerésre. A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az Országos döntő.

Fotó: Kemma

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.