Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Március 16. 19:37, kedd | Helyi
Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Esztergomi Suzukival viszi magával D. Tóth Kriszta a beszélgetőpartnereit

Esztergomi Suzukival viszi magával  D. Tóth Kriszta a beszélgetőpartnereit

Idén tavasztól egy hófehér, hibrid rendszerű Suzuki Vitarában beszélget majd vendégeivel D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal c. műsorában.

A Suzuki Vitara az Elviszlek magammal új partnere

2021 tavaszán két valódi közönségkedvenc, a díjnyertes Elviszlek magammal című beszélgetős műsor, és a magyarországi eladásokat magabiztosan vezető Suzuki Vitara talált egymásra egy hosszútávú együttműködés keretében. Az elkövetkező egy évben ugyanis egy 48 Voltos hibrid rendszerrel felszerelt Suzuki Vitara szolgál majd a beszélgetések „helyszínéül”, és lesz társa D. Tóth Kriszta műsorvezetőnek a mindennapok során.

Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója és Hársfalvi János marketingvezető adták át D.Tóth Krisztának, a WMN.hu alapítójának azt a hófehér, automata váltós, 48 Voltos lágy hibrid Suzuki Vitarát, amely állandó szereplője lesz az Elviszlek magammal című műsornak. A népszerű talkshow elmúlt 10 évada során csaknem 200 adás készült, amelyben D. Tóth Kriszta olyan művészekkel, közéleti szereplőkkel beszélgetett, mint Mácsai Pál, Sebestyén Balázs, Borbás Marcsi vagy a Bagossy fivérek.

„Számomra az autóhasználat olyan, mint az oxigén. Kell az élethez és kell a munkához, az alkotáshoz. Az Elviszlek magammal stábjának a kocsi teljes jogú tagja, hiszen egyrészt ez szolgál a műsor helyszínéül, másrészt munkaeszköz is, amibe be kell pakolnunk minden a forgatáshoz szükséges felszerelést. Mindemellett életvitelszerűen is használom azt az autót, amivel forgatok - így ez a közös munka és együttműködés a járművel szinte szimbiózisban folyik” – mondta el D. Tóth Kriszta az átadó után, ahol Hársfalvi János ismertette Krisztával az autó vezetéstámogató és egyéb funkcióinak a használatát. „A Suzuki Vitara nemcsak az ország kedvenc autója, hanem az ország kedvenc, Magyarországon gyártott autója is egyben. Külön öröm számunkra, hogy zászlóshajó modellünkkel egy olyan műsornak lehetünk az együttműködő partnerei, amelyben az ország legmeghatározóbb közéleti szereplőit ismerhetik meg a nézők egy kicsit közelebbről. Nemcsak az Elviszlek magammal, hanem a Vitara is több szakmai díjat nyert pályafutása során, ezért úgy gondolom, méltó társa lesz a stábnak az elkövetkező egy évben” – mondta Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója.

„Kriszta a leghitelesebb közszereplők egyike. Mindemellett olyan személy, aki nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre, ezért örömünkre szolgál, hogy egy környezetbarát modellünk mellett tette le a voksát. Biztos vagyok benne, hogy a Vitara fejlett vezetéstámogató rendszerei hozzájárulnak majd a forgatások biztonságához, a lágy hibrid meghajtás pedig lehetővé teszi a környezetbarát autózást is” – fejezte be Hársfalvi János marketingvezető.

A Vitarában 25 epizód készül majd, amelyeket 2021 tavaszától nem csak a WMN.hu YouTube csatornáján, hanem a Spektrum Home televízió műsorán is meg lehet majd tekinteni.

Céginformáció

A Magyar Suzuki Zrt.-t 1991-ben alapították, és azóta is a japán anyavállalat egyetlen európai gyártóegysége. A cég partnereinek, beszállítóinak, valamint a 78 tagú országos márkakereskedői hálózatának köszönhetően hozzávetőlegesen 10.000 munkavállaló megélhetéséhez járul hozzá. Az esztergomi gyár 1992 októberében kezdte meg a termelést. Itt készülnek – immár hibrid változatban is – a Vitara és az SX4 S-CROSS modellek. A vállalat olyan távoli országokba is szállít, mint Mexikó, Új-Zéland vagy Japán. A hazai és nemzetközi piacra készülő gépjárművek gyártásán kívül a társaság importált Suzuki gépkocsik, motorkerékpárok és hajómotorok értékesítésével is foglalkozik.

A Magyar Suzuki 2019-ben 185.002 esztergomi gyártású járművet értékesített 123 országban. A vállalat a 2019-es adatok alapján az ország 7. legnagyobb árbevételű cége.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT