Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. December 04. 07:41, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Esztergomi társa volt az altárói kábszer-termesztőnek – FOTÓK - VIDEÓ

Esztergomi társa volt az altárói kábszer-termesztőnek – FOTÓK - VIDEÓ

Az esztergomi U. Norbert segített B. Sándornak a kábítószer-termesztésben a nyomozók gyanúja szerint. A termesztők után így újabb gyanúsítottak fogtak el a rendőrök.

A 34 éves esztergomi férfi a minap fogták el a dorogi nyomozók. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint U. Norbert B. Sándorral kábítószernek minősülő kendernövény termesztettek a 48 éves gyanúsított tokodaltárói házában. B. Sándort november 29-én fogták el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói. Házában több mint kettő kilogramm kábítószernek minősülő kendernövényt találtak a rendőrök. A ház egyik helyiségében hét tő, feltehetően marihuána várta a szüretet, 2393 gramm zöld növényt viszont már dobozba csomagolt a gyanúsított. A házkutatást követően a nyomozók lefoglalták a kábítószer-termesztéshez használt eszközöket, B. Sándort pedig gyanúsítotti kihallgatását követően a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésre a bíróság december 2-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Esztergomi társa is volt az altárói kábszer-termesztőnek – FOTÓK - VIDEÓ

U. Norbertet szintén őrizetbe vette a rendőrség. B. Sándorhoz hasonlóan ellene is kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT