Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2020. Október 27. 05:02, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/illusztráció: archívum

Esztergomi tűzoltókat is kitüntettek

Esztergomi tűzoltókat is kitüntettek

Több esztergomi és térségbeli tűzoltó is kitüntetésben részesült a minap.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 64., valamint a köztársaság kikiáltásának 31. évfordulója alkalmából a belügyminiszter és az országos katasztrófavédelmi főigazgató főtanácsosi és tanácsosi címet adományozott az arra érdemeseknek, többen soron kívüli előléptetésben, illetve dicséretben és jutalomban részesültek – közölte a katasztrófavédelem.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató beosztásában hosszú idő át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Csizmadia Sándor tűzoltó alezredest, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetőjét.

Pintér Sándor belügyminiszter tűzoltósági főtanácsosi címet adományozott Horváthné Hevesi Marianna tűzoltó alezredesnek, az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági felügyelőjének.

Kiemelkedő tevékenysége elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató soron kívül előléptette tűzoltó főhadnaggyá Hugyecz Ákos tűzoltó hadnagyot, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokát.

Megyei igazgatói dicséretben és elismerésben részesült Wernsdörfer Adrienn alezredes, Kiss Zoltán törzszászlós a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság állományából, Jónás József őrnagy valamint Aranyosi József őrnagy az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Bátorfi Tamás Vilmos főtörzsőrmester és Hegedűs Zoltán őrmester a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Tóth János Szabolcs főtörzsőrmester a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Nyári Gábor főtörzszászlós a Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs állományából.

Megyei igazgatói dicséretben és tárgyjutalomban részesült Molnár János főtörzsőrmester és Slezák Ákos őrmester a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Selmeczi Ferenc Miklós főtörzsőrmester az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Buzás István főtörzsőrmester a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Pálfalvi Péter János főtörzsőrmester, a Nyergesújfalu Katasztrófavédelmi Őrs állományából és Madari Norbert főtörzsőrmester, a Bajna Katasztrófavédelmi Őrs állományából.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco