Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Január 24. 17:17, hétfő | Belföld

Esztergomi zenekar a Magyarock Hírességek Csarnokában

Esztergomi zenekar a Magyarock Hírességek Csarnokában

Az esztergomi ComeOn RB zenekar „hidd el testvér, néha még én is álmodom” című frissen megjelent nagylemezének nyilvános lemezbemutató koncertje 2022. január 29-én (szombaton) 19 órakor lesz Budapesten a Rockmúzeumban.

A koncert végén a Magyarock Hírességek Csarnokában kerül elhelyezésre a gitáros, Tóth József Citrom Ibanez Artist gitárja. A gitáros ezen a hangszeren játszotta fel 1990-ben a Magyar Rádió 8-as stúdiójában, Megátkozott ember címmel Radics Béla szerzői lemezét.
Komárom-Esztergom megyéből Citrom az első zenész, akinek hangszere kiállításra kerül a Magyarock Hírességek Csarnokában, ahol állandó kiállítás keretében országos hírű zenészek hangszerei tekinthetőek meg. Itt látható Szörényi Levente első és - ma is használatos - utolsó gitárja, Som Lajos (Taurus, Piramis) Rickenbacker basszusgitárja és Bencsik Sándor (P. Mobil, P. Box) Ibanez Artist szólógitárja.
A koncert előtt a Radics Béla Emléktársaság tisztújító közgyűlése lesz.

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak a szervezők!

https://www.rockcsarnok.hu/
https://www.facebook.com/r.b.kapitany/
https://www.youtube.com/watch?v=PgOHJ0l0zqg
https://www.youtube.com/watch?v=8AxvqqGVu64

Helyszín: Budapest, Kárpát u. 23, 1133

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -