Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2013. Február 25. 09:23, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Esztergomot mindenkinek látnia kell!

Esztergomot mindenkinek látnia kell!

Hangulatos és látványos összeállítást készített a minap a femcafe.hu Szentendre kihagyhatatlan látnivalóiról. Olvasóink segítségével mi pedig Esztergom szépségeit szeretnénk összegyűjteni egy képgalériába!

"Budapesttől nem messze, a Duna mentén fekszik Szentendre, Pest megye egyik leghangulatosabb települése. Káprázatos nevezetességeinek és kulturális életének köszönhetően méltán állíthatjuk, hogy Szentendrét mindenkinek látnia kell" - olvasható a femcafe.hu-n.

Mindezzel pedig mi is teljesen egyetértünk, igaz a városnevet Esztergomra, a megyét pedig Komárom-Esztergomra cserélve. Éppen ezért szeretnénk összegyűjteni egy látványos, saját galériába a város nevezetességeit, látnivalóit, melyhez Olvasóink segítségét kérjük. Akinek akad olyan fotója, melyet szívesen látna az InfoEsztergom.hu a várost bemutató fotótárjában, az küldje el számunkra a dunakanyar@dunakanyar.hu emailcímünkre vagy töltse fel Facebook oldalunkra!

Mutassuk meg együtt, miért is kihagyhatatlan Esztergom!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.