Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2012. Szeptember 19. 08:00, szerda | Helyi

Európa-bajnok edzők a dorogi vízilabdásoknál

Európa-bajnok edzők a dorogi vízilabdásoknál

Tóth Andreával és Györe Lajossal két újabb edzővel bővült az Új-Hullám Sport Egyesület vízilabda szakosztálya. Így vb és Eb-sikereket is elérő szakemberekkel kezdik a bajnokságot a csapatok.

Tóth Andrea világ-és Európa-bajnok játékos, profi pályafutása befejeztével idén tért vissza Olaszországból. Györe Lajos korábbi női utánpótlás válogatott szövetségi kapitány, a 2001-ben Európa-bajnokságot nyert női felnőtt válogatott edzője volt.

Várhegyi Ferenc, az egyesület elnöke szerint érkezésük nagy lendületet adhat a dorogi utánpótlás vízilabda sportnak. Az egyesület a 2012/13-as bajnokságban egy gyermek és egy serdülőcsapattal elindul a Budapest Bajnokságban is, amely komoly kihívást jelent a számukra. A gyermekcsapat edzője Tóth Andrea, a serdülőké továbbra is Szarvas Dávid, akiknek a munkáját Györe Lajos fogja össze. Az elnök hozzátette, az eredmények egyelőre másodlagosak, a cél a tanulás, a tapasztalatszerzés és a folyamatos szakmai fejlődés.

„Az elsődleges célom, hogy a gyerekek hozzáállása profi legyen. Szeretném elérni, hogy szeressék a vízilabdát, szeressék az uszodát, és hogy csapatként működjenek, tudjanak küzdeni egymásért. Ha ezeket a tulajdonságokat ki tudjuk fejleszteni a játékosokban, az a későbbi életükben is nagy hasznukra válik majd. Az elvégzett munka látható fejlődést fog hozni a játékukban és az eredményekben is” – árulta el az első éves célokat Györe Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 13:39, szerda | Helyi

Karácsony és szilveszter között szünetel az ügyfélfogadás az esztergomi polgármesteri hivatalban

Az ún. igazgatási szünetről Schottner Norbert jegyző jelentetett meg közleményt a város honlapján a mai napon.

2021. December 01. 07:18, szerda | Helyi

Változik Torma László képviselő fogadóórája

Torma László képviselő december 6. napjára meghirdetett fogadóórája elmarad.

2021. November 30. 14:55, kedd | Helyi

Több helyen is megváltozik a forgalmi rend Esztergomban december 1-től

A Városfejlesztési Környezetvédelmi és Kulturális Bizottság lakossági kérelmek, illetve hatósági és hivatali észrevételek alapján több ponton is módosította a város forgalmi rendjét, melyek december 1-től lépnek életbe.

2021. November 30. 14:20, kedd | Helyi

Dr. Vigh Lajos László látja el decembertől a 2.sz. felnőtt háziorvosi körzetet

A 2. számú háziorvosi körzetet 2021. december hó 02. napjától dr. Söröss Tamás helyett dr. Vigh Lajos László fogja ellátni.