Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 27. 09:12, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Éveken át molesztálta nevelt fiát

Éveken át molesztálta nevelt fiát

Letartóztatták azt a térségben élő férfit, aki öt éven át rendszeresen kényszerítette a nevelt gyerekét szexuális cselekmény elvégzésére.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló fiú sérelmére, erőszakkal és élet, testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben indítványozta egy nevelőszülő férfi letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint öt éven át rendszeresen kényszerítette a nevelt gyermekét szexuális cselekmény elvégzésére – közölte az ügyészség.

A megyében – az ügyészség nem nevezte meg a pontos települést – az elkövető nevelése alatt álló, a cselekmény elkövetésekor a 12. életévét betöltött, de a 18. életévét még be nem töltött sértettet a gyanúsított 2010 és 2015 között, hetente több alkalommal, szóbeli fenyegetés, illetve erőszak alkalmazásával arra kényszerítette, hogy tűrje el, hogy a gyanúsított szexuális cselekményeket végezzen vele.

Az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését, mert fennáll annak a veszélye, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a bűncselekmény elkövetését folytatná, illetve a bizonyítást veszélyeztetné.

A bíróság az ügyészség indítványának helyt adott, ezért a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.