Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

Hírek

2012. Február 18. 13:37, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Privát ceremónia keretében temetik el szombaton Whitney Houstont. A szertartásra a család a sztár volt férjét, Bobby Brownt sem akarja meghívni, de ő nem tágít.

Szombaton helyezik örök nyugalomra a múlt héten, 48 éves korában elhunyt Whitney Houstont. A sztárt privát ceremóniával, kizárólag meghívott vendégek jelenlétében búcsúztatják el a hozzátartozói abban a newarki templomban, ahol először hallhatta nagyobb közönség a hangját gyerekkorában. A rokonok eredetileg egy sportcentrumban lehetőséget akartak biztosítani a rajongóknak, hogy személyesen is leróhassák kegyeletüket az elhunyt előtt, de a temetkezési vállalat kérésére ettől végül elálltak, és helyette úgy döntöttek, hogy az interneten közvetítik a szertartást.

Könnyen lehet azonban, hogy a legközelebbi hozzátartozók egyike is csak a távolból követheti az eseményeket, a szűk családi kör ugyanis állítólag nem hajlandó meghívni az énekesnő volt férjét, Bobby Brownt, sőt egyenesen arról értesítették, hogy nem kívánt személy lesz a helyszínen. A két sztár 14 évig tartó házassága közismerten viharos volt, és Whitney Houston rokonai úgy gondolják, hogy ezért Brown a felelős, akárcsak azért, hogy az énekesnő kábítószerekhez nyúlt, így már régóta ellenségesen viselkednek vele szemben. Brownt igyekeznek távol tartani lányától, az anyja halála óta sokkos állapotban lévő Bobbi Kristinától is, a volt férj azonban egyelőre nem adta fel a harcot, és igyekszik közel lenni a gyerekhez, valamint bejutni a temetésre is. A kérdés az, hogy valamelyik fél az elhunyt emlékére tekintettel végül hajlandó lesz-e félretenni büszkeségét, vagy a legalkalmatlanabb pillanatokban is folytatni akarják a viszálykodást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára