Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Szeptember 18. 17:03, kedd | Helyi
Forrás: mti/ fotó: www.expediciozzokosan.hu

Expedíciózz a háztartásban – környezettudatos kampánysorozat

Expedíciózz a háztartásban – környezettudatos kampánysorozat

Az öko-építészetet, az energia- és víztakarékosság, a hulladékcsökkentés lehetőségeit és a környezetbarát tisztítószereket mutatja be az Expedíciózz a háztartásban című környezetvédelmi kampánysorozat.

Az egri Dobó téren csütörtökön induló őszi kampánysorozatunk célja, hogy kilenc napon keresztül az ország kilenc nagyvárosában – Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Pécsett, Győrben, Veszprémben, Esztergomban valamint Székesfehérváron – bemutassuk a környezettudatos élethez vezető lépéseket” – mondta el Hankó Gergely, az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. közönségkapcsolati és marketing vezetője az MTI-nek.

Témáinkat a háztartásokra koncentráltuk, így az érdeklődőknek öt fő témakört szeretnénk bemutatni, amelyek az öko-építészet, az energiatakarékosság, a hulladékcsökkentés, a környezetbarát tisztítószerek, valamint víztakarékosság. A témákhoz a helyszínen tartózkodó szakértők igyekeznek javaslatokkal, kiadványokkal és információkkal szolgálni” – magyarázta a cég képviselője.

Rajtuk kívül Blaskovich Balázs környezetbarát hajós, a 80 liter alatt a Föld körül elnevezésű expedíció tagja osztja meg az Ausztráliáig vezető útjuk tapasztalatait a hallgatósággal.

A kampánysorozat részletei iránt érdeklődők további információkat a www.expediciozzokosan.hu internetes oldalon szerezhetnek, vagy kérhetnek F. Nagy Zsuzsannától, Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának elnökétől az elnok@kothalo.hu emailcímen illetve a 70/600-2852-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.