Városlista
2022. szeptember 27, kedd - Adalbert

Hírek

2012. Április 23. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

A villa falain kívül VV Attilának három hét kellett arra, hogy rádöbbenjen: VV Kinga iránti érzelmei elmúltak. A szőkeség nem titkolta könnyeit a Fókusz kamerái előtt.

- Megpróbáltuk, együtt voltunk, nem jött össze! Megvisel a dolog, mert én még mindig nagyon szeretem őt. Annyi minden köt össze bennünket, de talán jobb lesz így mindkettőnknek - nyilatkozta Kinga.

A legutóbbi valóságshow győztese szintén azt hangoztatta, hogy nagyon szereti Kingát.

- A játék alatt valóban eljött az a pont, amikor fülig beleszerettem. A ValóVilágot követően összejöttünk. De az az igazság, hogy bennem elmúltak ezek az érzelmek. Továbbra is nagyon szeretem Kingát, de köztünk ez a kapcsolat nem működik.

Akik annak idején fél éven keresztül követték a fiatalok se veled, se nélküled kapcsolatát, azt, ahogy hol lelki társaknak érezték magukat, majd viharos gyorsasággal összevesztek, nem tartják kizártnak, hogy a románc még valamikor folytatódik...

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.