Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2011. December 04. 07:54, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Ezúttal Kováts Vera búcsúzott az X-Faktorból - VIDEÓ

Ezúttal Kováts Vera búcsúzott az X-Faktorból - VIDEÓ

Kováts Vera és Baricz Gergő kapta szombaton a legkevesebb nézői szavazatot, így nekik kellett párbaj-dalt énekelni az este folyamán.

Elsőként Kováts Vera énekelhette el párbaj-dalát, egy Mylie Cyrus slágert. Baricz Gergő az Aerosmith Dream On című dalával küzdött a bennmaradásért.

A mentorok értékelték a versenyzőket. Keresztes Ildikó az egyik legtehetségesebb embernek nevezte Baricz Gergőt és élete egyik nagy ajándékának. Kováts Verát viszont még nyersnek tartja, ezért őt küldte haza. Feró leszidta mindkét párbajozót, majd Gergőt küldte haza. Malekben mindkét énekes nagy nyomot hagyott, de Verának szívesebben írna dalokat, szívesebben hallgatná a lemezét, ezért Gergőt küldte haza. Geszti imádja Verát, de ő is gyengének tartotta a párbaj-dalokat, végül kimondta, hogy Verát küldi haza. A nézők döntöttek, Ördög Nóra borítékot bontott, a közönség pedig Baricz Gergőt akarja ezentúl is látni. Kováts Verának kellett távoznia.

(Fotó: RTL Klub)

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.