Városlista
2022. szeptember 27, kedd - Adalbert

Hírek

2014. Január 29. 07:40, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Facebookon fenyegetőzött az esztergomi férfi, zaklatás lett a vége

Facebookon fenyegetőzött az esztergomi férfi, zaklatás lett a vége

Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy esztergomi férfi ellen, aki internetes bejegyzéssel a távolból avatkozott bele egy olyan családi ügybe, amit csak hallomásból ismert.

Az Orosházi Rendőrkapitányságon még 2013. július 29-én feljelentést tett egy férfi, mert megfenyegették. Elmondta, hogy az egyik közösségi portálon élettársa korábbi párjának a testvérétől kapott üzenetet. Az Esztergomban élő R. Lajos azért írt neki, mert úgy tudta, hogy az öccsének a kislánya láthatásából adódóan konfliktusa volt a férfivel. Testvére védelmére akart kelni, ezért azt írta neki, hogy ha még egyszer fenyegetni próbálja a testvérét, bántalmazni fogja. Elmondása szerint mikor a levelet elküldte, komolyan gondolta a leírtakat. Utóbb azonban rájött, hogy nem ez a megoldás. Öccse ugyanis hivatalos úton nélküle is rendezni tudja gyermeke elhelyezését. A kapitányságon zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 36 éves esztergomi R. Lajos ellen. A nyomozást a napokban lezárták, az ügy iratait 2014. január 22-én vádemelési javaslattal elküldték az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.

2022. Szeptember 21. 13:13, szerda | Helyi

Okostáblát kapott az Eötvös iskola a Richtertől

A Richter Gedeon Nyrt. hatszázezer forint támogatást biztosított a dorogi Eötvös József Általános Iskolának, melyből digitális táblát vásároltak.

2022. Szeptember 20. 17:02, kedd | Helyi

A XXII. ESZTERGOMI FOTOGRÁFIAI BIENNÁLÉ – MANU-TÍPIA KIÁLLÍTÁS

2022. szeptember 9-én nyílt meg a XXII. Esztergomi Fotográfiai Biennálé, amely 2022. október 9-ig tekinthető meg a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumában 10:00-18:00 óra között (hétfői napok kivételével).