Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2016. Január 22. 11:37, péntek | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Fagytól mentettek meg egy álláskeresőt a rendőrök Esztergomban

Fagytól mentettek meg egy álláskeresőt a rendőrök Esztergomban

Két férfin is segítettek a rendőrök az elmúlt napokban a nagy hidegben. Esztergomban egy kisvejkei férfi mentettek meg a fagytól.

Nem ismerte Esztergomot az a kisvejkei férfi sem, akin január 21-én éjszaka segítettek a helyi rendőrök. A férfira a belvárosban találtak rá a járőrök állampolgári bejelentést követően. A bajba jutott elmondta, hogy álláskeresés céljából érkezett a városba. Az interjút követően újonnan megismert társaival italozott, de a szórakozóhelyről már nem talált vissza szállására. A rendőrök nem hagyták magára a férfit, a -8 fokos hidegben ugyanis az utcán megfagyott volna reggelre. A járőrök beültették őt szolgálati gépjárművükbe és a férfit elvitték a szállására.

Egy másik férfin Tatabányán segítettek a rendőrök január 22-én éjszaka. A vasútállomás peronjaira vezető folyóson találtak rá a járőrök egy Oroszlány területén élő hajléktalanra. A férfi az egyik padon üldögélt. A rendőrök látták rajta, hogy átfázott és biztosak voltak abban is, ha magára hagyják, reggelre megfagyhat. A férfi elmondta rendőröknek, hogy kórházban volt, ahonnan napközben kiengedték. Oroszlányba akart visszajutni, mire azonban kiért a vasútállomásra, már nem közlekedett vonat a szomszédos városba. A járőrök ismét az Utcai Szociális Segítők Egyesületének munkatársaitól kértek további segítséget, akik krízisautójukkal a helyi hajléktalanszállóra vitték a férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.