Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Október 18. 08:04, kedd | PR
Forrás: (x)

Faszén tüzelésű vagy gázgrillt vegyünk? Segítünk kiválasztani a megfelelőt!

Faszén tüzelésű vagy gázgrillt vegyünk? Segítünk kiválasztani a megfelelőt!

Grillezni jó! Nem csak nyáron! De miben, hogyan? A kerti grillek palettája a www.hawaj.hu kínálatában sokszínű, a választék hatalmas.

Íme egy kis segítség az „igazi” megtalálásához. Az igazi jelen esetben nem kevesebb, mint a nagybetűs tökéletes, ami minden egyéni elvárásnak, vágynak és álomnak megfelel!

Mit érdemes tudni a gázos, illetve faszenes grillek működéséről?

A kerti grillek közé tartozó gázgrillek pillanatok alatt felmelegszenek, ami kétségtelenül nagy előny akkor, amikor a kopogó szemek várják a grillezett fogásokat. Az égőfejeknek hála a hús egyenletesebben sül át, lévén a hő egyenlően oszlik el a sütőtérben. A teljesítményt három tényező határozza meg: az égőfejek száma, teljesítménye és természetesen a sütőtér nagysága. A rozsdamentes, öntött vas felületek hőtartása kimagasló, miközben a grillezett ételek íze is jellegzetessé válik.

A kompakt méretű variációk szállítása, összeszerelhetősége pofonegyszerű, de közepes és kifejezetten nagy típusok is beszerezhetőek – az egyéni igényeknek megfelelően. A tisztítás a minimális keletkezett égésterméknek köszönhetően gyors és gondmentes.

A faszenes grillek az olcsó grillek közé tartoznak, ellenben használatuk feltételez némi gyakorlottságot, tapasztalatot. A hőszabályozás például kulcsfontosságú a sütési folyamatok soránA szerkezetek lelke az égő faszén, ami nagy mennyiségű infravörös sugárzást bocsájt ki. Jelen esetben a faszén kiválasztására is érdemes külön odafigyelni. A jó minőségű, darabos faszén általában prémium bükkfából készül, miközben egyéb adalékanyag, vegyszer nem található benne.

Mi is az a lávakő pontosan?

A lávaköves grillek speciális típusok. A lávakő különleges pórusai képesek felszívni a lecsöpögő zsiradékot, ezzel konkrétan megakadályozva a nem kívánt égést és az égésanyagok keletkezését.

És még egy kis kiegészítés így a végére. A tűzrakó tálak környezetbarát megoldások, ráadásul számtalan méretben megvásárolhatóak. Célszerű a kiválasztás során az egyéni preferenciákat szem előtt tartani. Így a hosszútávon élvezhető siker borítékolható!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.