Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a férfi szombaton röviddel éjfél előtt jelentkezett belépésre Röszkénél egy mikrobusz sofőrjeként. A járművet átvizsgáló pénzügyőrök az autóban kialakított rejtekhelyeken kilenc géppisztolyt, három pisztolyt és mintegy 2700 hozzájuk való lőszert találtak. A fegyvereket és lőszereket lefoglalták.

A férfival szemben lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás. Az ügyészség a gyanúsított a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását - tudatta a főügyészhelyettes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.